top of page
Sök

VI HOPPAS PÅ KÄRLEK MELLAN TWOTEA OCH OTTO

Nu är det spännande ! Twotea har börjat löpa, och vi hoppas på kärlek mellan henne och Otto, se mer under "valpar". Lite smolk i bägaren är att hon visade positivt på både borrelia och anaplasma. 

Hon har ju varit lite ojämn i höst och betett sig lite underligt vid flera tillfällen, därför tog jag provet. Nu har vi fått svaret, och ffa borrelia titern var skyhöga! Det ska inte vara några problem att para henne dock, och för övrigt får hon medicin nu så hon mår förhoppningsvis bättre.


Birgitta och Zack "W.Three is a Magic Number" vann Värmlands WT Ekl! Stort Grattis till dem. Fler från Willowridge var på plats. Maria Lingman med Tai "W Four Roses" fick höga fina poäng trots en nolla i bagaget. Maria Setterberg med Kåffi, och Malin Nelson med Vilse startade också, och skaffade både sig själva och hundarna lite mer erfarenheter


Nu är det snart dags för RM, och för första gången har vi en Willowridge hund på startlinjen. Vi tycker bara det är fantastiskt, och önskar förstås Asbjörn och Tango "W.3 to Tango".

Stort Lycka till!


Senaste inlägg

Visa alla

Semester

Ny Valp ?

Nu planeras för fullt !!! Se mer under fliken "Valpar"

Comments


bottom of page