top of page
Sök
  • Skribentens bildKicki Pilenås

Valpar snart 7 v

Nu är de snart 7 v gamla !! Tetra och Frank valparna. Herregud vad tiden rusar !!! som vanligt har jag uppdaterat lite dåligt här på sidan, men tiden räcker inte riktigt till, och just detta blir bortprioriterat.

Har för första gången haft lite problem med magarna på kullen, avföringen ville inte bli fast och fint, men heller inte jättedåligt. Efter mycket om och men så har vi iaf fått ordning vad det verkar (håller tummarna) och för säkerhets skull är även ett träckprov skickat till SVA. Är viktigt för oss att leverera friska valpar förstås. De verkar dock ta det med ro, leker och går upp i vikt som de ska, och det är förstås det absolut viktigaste.

Annars rullar det på här i Sätter. Många kurser blev det under våren, konstig tid med Covid-19, och när det inte finns några tävlingar eller prov att åka på, så är ju träning ett bra alternativ. Har flera grupper som trivs bra ihop, är jätteduktiga och tränar flitigt. Är riktigt roligt att se och höra all entusiasm som hundägare har, och få följa framstegen.

Vad det gäller våra egna hundar så tränas det kanske inte lika flitigt, men visst händer det. Vi är verkligen jättenöjda med våra unga hundar Bolt, Hexi och Pippi, men mer träning behövs förstås

Till midsommar åker 9 av de 10 valparna på nya äventyr <3 En fantastisk grupp valpköpare, och det känns helt fantastiskt roligt. Behåller en tik så får vi se senare vad som händer med allt :)

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page