top of page
Sök
  • Skribentens bildKicki Pilenås

Tomt blev det !

Då har alla Pippis och Purdeys valpar åkt och det blev tomt och tyst. En av de enklaste kullar vi fött upp hittills. Lagom många och fantastiskt nöjda med tillvaron. Var väl sista 1,5 veckan egentligen som de började tala om att de kanske inte alltid var nöjda med att vara i valphagen, eller förstås att de var HUNGRIGA !!

Valpen med prick (större variant) i pannan, kallad Baron, startade en tävling med Henrik angående vara kvar i valphagen - bryta, klättra, hoppa eller på annat sätt ta sig ut. Baron vann varje gång !! Intill sista kvällen kom Henrik med nya idéer och uppfinningar, det skruvades och snickrades, men ICKE, Baronen var ute morgonen efter och tyckte livet var toppen i både hall och kök. Lycka till Anders och Lisa :D :D

Vad jag förstår på alla så har hemresor gått bra oavsett hela vägen till Bergen Norge, eller till Hammarö. Vi önskar er alla Stort lycka till med era nya 4-benta, och jag säger om och om igen, njut av den första tiden, snart är de slynglar ;D


Baron med Anders och Lisa


Atlas med Julie


Willock med Jan, Ingrid och Mathilde


Yoda med Jessica


Gin med Hans och Ingo (tiken)


Annars så väntar vi på att snön ska försvinna för gott denna säsong. Precis när man tycker man kommit igång och träna lite på barmark, ja då kommer det ett nytt snöoväder. Men vi vet ju att det är nära nu !

Då Hexi visade sig tom så tränar vi vidare, och jag får se om jag lyckas finna någon roligt tävling eller prov under våren. Hade ju liksom tänkt att hon skulle ligga i valplådan så jag har tackat ja till flertalet domaruppdrag, samt tackat nej till lag-tävlingar osv. Ja, så kan det gå.

Nona och Deca gör framsteg, och utvecklas fint tycker jag. Ffa Deca som ung och väldigt otränad visar nu att hon är redo. Hon är full av energi och självsäkerhet, och tar sig an varje uppgift vi visar med stor hängivelse. Nona ska ju då kunna lite mer (hm) så där jobbar vi förstås på ett annat sätt, men när hon väl förstår så arbetar hon i ett mycket angenämt tempo, hon tål också tillrättavisningar vilket passar mig bra.

Ska träffa Humlan och hennes matte Sanna denna veckan, ska bli spännande och se hur hon utvecklats under vintern, återkommer i frågan.

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page