top of page
Sök
  • Skribentens bildKicki Pilenås

Tetras valpar har kommit

De är 1 v gamla är nu Tetras valpar, 10 st till antalet. Allt har gått bra, men det började lite jobbigt då hon efter ett dygn fick mycket hög feber 40,5. Blev förstås orolig att det var en valp kvar, så naturligtvis 23,00 på kvällen , fick vi ge oss iväg till Karlstad med hela gänget. Vi har ju lilla Tuffa kvar här hemma också, så det är lite pyssel. Röntgen visade att det inte var ngt kvar tack och lov, men vi valde att stanna kvar över natten med antibiotika dropp mm mm. Tetra är ju van att vara med på jobbet, så hon verkade ta det hela med ro, och valparna var det inga problem med. Febern gick lite upp och ned över natten, men på morgonen var hon piggare, och efter det har allt varit ok. Valparna går upp i vikt, och allt verkar ok i lådan.

Alla valparna är placerade, men det har inte varit helt enkelt denna gången, så otroligt många fina valpköpare som hört av sig. Kommer bli ett härligt gäng dessa 7:or.

Caxas valpar har åkt, nästan alla håller kontakt, och det verkar fungera utmärkt i deras nya hem. Roligt är förstås att alla hamnat hos jägare, så de får pyssla med det de är ämnade för. Stort Lycka till önskar vi Bolly, Jörgen, Tilda och Dag-Rune med familjer.

Lilla Tuffa är kvar hos oss, och hon är förstås en kavat lite tjej, som upptäcker livets fröjder mer och mer. Bäst kompis är hon än så länge med katten, men även övriga hundar i huset börjar acceptera henne.

Senaste inlägg

Visa alla

SUCCÈ

Comments


bottom of page