Sök
  • Kicki Pilenås

SEJ (J) CH W. Five By Five "Fivel"

Det är så roligt att få skriva att kenneln har fått en ny champion !!! Duktiga Eddie fick sin 3:dje 1:a pris i dagarna. Vilket fint team de är <3 Stort Grattis från oss.

Vi får också gratulera Grattis till Fanny och hennes fina Elda "W Six On Fire" som fixade 1:a pris nkl. Jag har sett dessa två tillsammans och de kommer gå långt, det är jag säker på. Stort Grattis även till er.

Vi väntar valpar på Caxa inom 1,5 vecka, röntgade henne förra veckan och vi såg tydligt 3 st små liv därinne. Ska bli kul att få valpar i huset efter allt som varit.

Tetra blev diagnostiserad " perakut gastroenterit " alltså det vanligtvis kallas magsjuka !! Mina veterinärer sa att det är en på 1000 kanske som detta händer. Magsjukan blir kraftig och akut, giftiga gaser utsöndras i tarmen som får slemhinnor att börja blöda, det blir som blodförgiftning och hunden dör. Kan fortsatt inte fatta, och saknaden är enorm.


Senaste inlägg

Visa alla

Caxas valpar

3 små fantastisk söta valpar ligger i valplådan, 2 hanar och en tik. De föddes måndag morgon den 24/5 med kejsarsnitt efter en arbetsam natt för Caxa. Ingen är tingad än, så vill ni ha en jakthund så