top of page
Sök
  • Skribentens bildKicki Pilenås

Pappa Bosse vann :)


Unghundsderbyts vinnare blev pappa Bosse :) <3 "Carmals Very Brave" Stort Grattis (igen) Benny !! Du är enastående !!! Måste också få berömma hela staben av arrangörer !! sicken bra dag de hade fixat. Allt flöt fantastiskt bra, god stämning, bra marker och otroligt bra flyt på tävlingen samt resultat. Tack för det, så hoppas jag nästkommande arrangör kan fixa också. Man kan dock diskutera om så många hundar ska bedömas på samma dag, man blir helt slut.

Våra valpar har nu passerat 6 månaders gränsen, och jag har inte hört annat än positivt. Själv är jag löjligt förtjust i min Nona "W 9 After 8" och ser fram emot att fortsätta resan med henne.

Midsommar spenderades i sydligare delar av Sverige hos goda vännerna Anders och Mirjam. Åter är man tacksam för allt det hundarna gett oss, och att vi får uppleva så mycket tack vare dem. <3


Nu är det juli månad och jag har mindre kurs i några veckor. Ska lyxa till det och gå kurs för Oliver, åker söderut igen för Carmals kennelträff, döma ngt MT och i största allmänhet njuta av sommaren och mina egna hundar. Återkommer med nya kurser och planer !

Senaste inlägg

Visa alla

SUCCÈ

Comentarios


bottom of page