top of page
Sök
  • Skribentens bildKicki Pilenås

Beslut

Man planerar för något, så lägger man till och drar ifrån, och sen ändrar man sig till något annat. Det är mycket som är så i de val man gör i livet, en del beslut blir bra, och en del mindre lyckade, men det vet man inte före efteråt.

Ett utav de beslut som jag tagit nyligen är iaf att låta Hepta (Tetra Frank) flytta till annan ägarinna. Just nu känns det beslutet helt rätt, men som sagt kanske jag ångrar mig senare ;) Hon är en lugn, blid och fin liten varelse som kommer bli mycket älskad, det är iaf ngt som är säkert.

Vi har varit i Skåne hos bästa Anders och Mirjam på deras kennelträff med Pippi. Hann inte se Pippi och Henrik så mycket under helgen, men vad jag förstod av andra så gick det bra, men det finns naturligtvis saker att träna vidare på. Hon är sååå rolig att träna denna flicka, och jag orkar inte låta bli att göra små övningar ibland. Fartfylld, lyhörd och snabb som en vessla, precis som man vill det ska vara. Har bestämt hane till hennes nästa löp, kommer uppdatering om det snart.

Hade några härliga dagar i goda väninnors lag, vi tränade hund, åt och drack!! Magiskt mysigt hade vi!! Hundarna gjorde fina prestationer, och vi funderade, diskuterade och analyserade :D precis som det ska vara. Tack till er, ni vet vilka ni är

Kurserna rullar vidare, har inte i dagsläget några nya utlagda, men ska ha några tillfällen i höst där vi fokuserar på en sak i taget. Gamla grupper vill inte riktigt ge sig, utan fortsätter komma och det är vansinnigt roligt att följa utvecklingen på ekipagen.

Provsäsongen är igång, och jag ska både starta och döma under hela hösten. Ska bli roligt att göra bådadera tycker jag. Idag åker jag till Kuså.Senaste inlägg

Visa alla

Semester

Ny Valp ?

Nu planeras för fullt !!! Se mer under fliken "Valpar"

Comments


bottom of page