top of page
Sök
  • Skribentens bildKicki Pilenås

Mars månad

Från och med 1 mars gick jag ned till 60 % på mitt ena jobb, för att kunna ägna mer tid till mitt andra, nämligen att försöka förmedla och inspirera ägare till retriever hur man kan använda dem efter skott i jakten. Fantastiskt att jag kan få ha det jobbet som en del av mitt liv. Nytt på kurssidan är att jag nu lagt ut tider som är möjligt att boka för privat, eller grupp. Mycket bra för alla skulle jag säga. In och titta om ni vill ha någon timme helt själva, eller i en grupp. Ni bestämmer själva hur många timmar, och hur många ni vill vara.

Alla 23 ! valpar har nu passerat ålder för att flytta till sina nya ägare, och åter har vi turen i just den hr kenneln att få de bästa valpköparna <3 Stort Lycka till allihopa.


Lilla Nona, sötaste av dem alla, stannar hos oss, och de första veckorna har fungerat som de ska. Hon sköter sig utmärkt både på dagar och nätter. Hon har lärt sig var man ska stå när det vankas mat, och hon kommer när vi visslar, det är också allt hon kan, men räcker gott.


Jag hoppas och tror att Mock Trial kommer bli lika vanligt och populärt som WT är idag. Det är en rolig tävling som ska försöka vara så likt ett A-prov, alltså så jaktligt som möjligt, där ingen vet var nästa apport ska hämtas, och nästan ingenting är förutbestämt. MT är också en förutsättning för att domare och startande ska vara mer förberedda inför säsongens a-prov. Vill passa på att tacka SSRK Värmland som direkt sa ja till arrangemanget, dagen innan hålls ett WT i alla klasser med i stort sett samma domare. Bra där !!!


Vill förstås gratulera Dan-Rune och Milo som verkligen visade hur det ska gå till på Värmlands ordinarie drevprov ! Av 11 ekipage gjorde de det bästa arbetet, och utsågs till provvinnare. Inte illa av Milo som vid start inte fyllt 2 år. Mamma Caxa är mycket stolt !Senaste inlägg

Visa alla

SUCCÈ

Comments


bottom of page