top of page
Sök
  • Skribentens bildKicki Pilenås

Hexi+Fergus=Sant


Resan till Danmark blev mycket lyckad ! Jag blev väldigt glad när jag fick träffa Fergus <3 Har sett honom i arbete några gånger, och det var den stora anledningen till den långa resan, men mötet med honom och dessutom en son, gör mig än gladare att jag valde Autumnwillow Kestrel ! Hexi tyckte precis som jag så nu tror vi på valpar strax efter påsk.


Pippi - Purdey valparna har nu blivit 4 veckor, och allt är precis som det ska. Nöjda, matfriska, pigga och förstås enormt söta. De har bytt till större låda för 1 v sen, men i helgen byter vi till större hage så de kan rasa omkring lite mer. Nu blir det några lite intensiva veckor framöver :)

Fick ställa in "öppen träning" för några veckor sen pga all is, gör nytt försök den 24/2 igen, men vi får väl se vad vintern hittar på, återkommer förstås om jag tvingas ställa in igen.


Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page