top of page
Sök
  • Skribentens bildKicki Pilenås

Flera fantastiska resultatWillowridge 8-or (Mossa-Purdey) har varit på Mesterskapshelgen i Norge !! och som de gjorde det dessa fantastiska flickor !! Kristina, Christine, Åsa och Marie. Alla 4 uppnådde Excellent!! Kristina och Echo 3:a på 95 poäng !! De är verkligen otroliga dessa bägge. Så fina resultat gång efter gång, det är verkligen inte någon engångshändelse att det går fint för detta ekipage! Vilket 2023 Wow ! Åsa och fina Mandel är strax efter på 10:de plats med 91 poäng! Samma sak med dem, gång på gång visar de vilket fint team de är <3 Båda är med i semifinal, men vad jag förstår så blev det lite för svårt där och de hamnar strax utanför prispallen. Christine och Luca får 88 poäng, och Marie med Nate 78 poäng! Det är helt enkelt galet att 4 Willowridge ekipage deltar på en sån stor tävling, och alla får så fina poäng. Jag är otroligt glad för er alla <3


6-orna (Tetra-Earl) har också visat upp sig denna helgen. Först ut var Dick med Peps som bärgade sitt andra Excellent i ökl, och går vidare tll ekl !! Stort Grattis


Sen vill jag dela Kent med Jacks fina kritik. Att få så fina ord i ekl är inte bara ! Glad för er skull, stort Grattis.

Nämnas ska också min och Hexis start på samma prov ! Hon gjorde det verkligen inte enkelt för mig ! Sätter jag på mig mina domarglasögon, så gick hon helt enkelt "ur hand" Den lugna fina och behagliga lilla pälsklingen har verkligen ett eget tycke och tanke ibland, och denna dag diskuterade vi om vår par kamrats markering var upplockad eller ej. Jag ansåg att det var den, men Hexi var inte övertygad. Jag tyckte vi skulle hämta en dirigering men si det tyckte inte min fina vän. Jag blev upprörd och bröt hela prövningen.

Jag säger ofta att "det är inte lätt att vara hund" ! Vi har varit på "bästa stället" några gånger nu och apporterat på land och vatten, i dy, tjocka vassar, högt gräs, oändligt mycket vatten osv. Vi vill att våra hundar letar, aldrig ger sig, tar egna beslut och ligger i kalla vatten timme efter timme, sen ska de plötsligt vara en till lags, och lyssna på varje liten signal ? Jag står fast vid att jag hellre har hunden som aldrig ger sig på jakten, än den som inte ger sig iväg för att det är för besvärligt på något sätt, och den förstnämnda hundan har jag <3 Vi ska nog få vårt sista excellent också så småningom, någon dag när vi är överens :D

Senaste inlägg

Visa alla

Semester

Ny Valp ?

Nu planeras för fullt !!! Se mer under fliken "Valpar"

Comments


bottom of page