Sök
  • Kicki Pilenås

1:a med CK


Idag (på andra a-provet) gjorde hon det hon skulle min fina underbara lilla Tetra. 2:a placerad med 1:a pris och CK, sååå glad förstås. Hon är som jag sagt förut helt underbar att ha med sig på linjen, oavsett om vi står stilla eller om vi förflyttar oss, bara är där, precis som det ska vara. Tack Guy Bennet för allt du lärt mig förstå genom åren.

Ibland så kommer känslan av mormor Tikka med i min tanke, och JAG blir lite stressad och funderar på om även Tetra ska ta över showen när hon är skickad, men hon lyssnar och vill samarbeta och då är allt bara så underbart fantastiskt roligt. Sagt det förr, men hon gör mig verkligen lycklig denna lilla hund, både i träning och tävling.

Lyckades övertala Birgitta följa med mig idag, och som de skötte sig hon och Zack!!! Lugnt och fint förde hon denna racermaskin genom provet, och även de var med till slutet. Gjorde några riktigt fina apporter som jag fick se och de fick med sig ett fint 2:a pris.

Grattis Ingela Andersson och hennes fina Milton till certet, Camilla Goldfarb med Peak till 1:a pris med CK, och till alla andra pristagare.

Tack till SSRK Bergslagen, domare och ffa till alla som var där idag, både startande och publik!! Så trevligt och härlig stämning.

Nu blir det intensiva 2 dagar, med jobb, tvätta och packa!! sen åker vi mot England på vår Willowridge resa <3


Senaste inlägg

Visa alla

Så kan det gå

2 st A-prov var vi anmälda till. Så började hon löpa, så det första kunde vi inte deltaga på. Såg mycket fram emot det andra, och förberedde oss så gott vi kunde. Att JAG skulle klanta till det för os

Inga valpar till Jul

Tyvärr blir det inga valpar Pippi - Ajrån. Blev ingen riktig parning trots ihärdiga försök. Vi gör ett nytt försök på nästa löp som troligtvis inträffar feb-mars. Valpar till sommaren istället :)

Producerad av 

logotypeResurs 5@4x.png