Sök
  • Kicki Pilenås

Fina resultat


Vi gratulerar Malin Nelson och Vilse "W 5 Seasons" som i helgen tog 2 !!! st 1:a pris i ökl, och därmed tog steget upp i ekl. Hipp hipp hurra vad duktigt och bra gjort.

Caxa "Hit´s Cornelia" har varit på utställning med bästa Lotta under helgen och blev 3:dje bästa tik (av 13 st) med excellent. UCH är riktigt nära nu, men vi behöver ett ck eller cert till :) Hur som helst är hon finast av alla i våra ögon <3

Hane är bestämd till Caxa på löpet i december, men återkommer med mer information ang detta.

Själva skulle vi varit på Mesterskapshelgen i Norge, men som alla vet så blev detta inställt. Nu ser vi fram emot flera starter både på A- och B-prov under kommande veckor, och sen är det Englandsresan som hägrar.


Senaste inlägg

Visa alla

Tai löper

Då löper hon W.Four Roses "Tai" och nu hoppas vi att hon gillar sin tilltänkte partner. Spännande väntan nu !!

Inställt

Corona tider = inställt. Vi skulle haft träff för 7-kullen nästa helg, men liksom så mycket annat så blev den inställd. Smittan sprider sig värre än någonsin, och man funderar på när det är dags för n

Producerad av 

logotypeResurs 5@4x.png