Sök
  • Kicki Pilenås

Fina resultat


Vi gratulerar Malin Nelson och Vilse "W 5 Seasons" som i helgen tog 2 !!! st 1:a pris i ökl, och därmed tog steget upp i ekl. Hipp hipp hurra vad duktigt och bra gjort.

Caxa "Hit´s Cornelia" har varit på utställning med bästa Lotta under helgen och blev 3:dje bästa tik (av 13 st) med excellent. UCH är riktigt nära nu, men vi behöver ett ck eller cert till :) Hur som helst är hon finast av alla i våra ögon <3

Hane är bestämd till Caxa på löpet i december, men återkommer med mer information ang detta.

Själva skulle vi varit på Mesterskapshelgen i Norge, men som alla vet så blev detta inställt. Nu ser vi fram emot flera starter både på A- och B-prov under kommande veckor, och sen är det Englandsresan som hägrar.


Senaste inlägg

Visa alla

7 st 1:a pris på 1 vecka

Ja nu går det väldigt bra för kenneln. Under två helger så fick vi 7 st nya 1:a pris att glädjas åt. Förra helgens framgångar skrev jag om, och denna helgen har fortsatt i samma tecken. Malin Nelson m