Sök
  • Kicki Pilenås

Fina resultat


Vi gratulerar Malin Nelson och Vilse "W 5 Seasons" som i helgen tog 2 !!! st 1:a pris i ökl, och därmed tog steget upp i ekl. Hipp hipp hurra vad duktigt och bra gjort.

Caxa "Hit´s Cornelia" har varit på utställning med bästa Lotta under helgen och blev 3:dje bästa tik (av 13 st) med excellent. UCH är riktigt nära nu, men vi behöver ett ck eller cert till :) Hur som helst är hon finast av alla i våra ögon <3

Hane är bestämd till Caxa på löpet i december, men återkommer med mer information ang detta.

Själva skulle vi varit på Mesterskapshelgen i Norge, men som alla vet så blev detta inställt. Nu ser vi fram emot flera starter både på A- och B-prov under kommande veckor, och sen är det Englandsresan som hägrar.


Senaste inlägg

Visa alla

Så kan det gå

2 st A-prov var vi anmälda till. Så började hon löpa, så det första kunde vi inte deltaga på. Såg mycket fram emot det andra, och förberedde oss så gott vi kunde. Att JAG skulle klanta till det för os

Inga valpar till Jul

Tyvärr blir det inga valpar Pippi - Ajrån. Blev ingen riktig parning trots ihärdiga försök. Vi gör ett nytt försök på nästa löp som troligtvis inträffar feb-mars. Valpar till sommaren istället :)

Producerad av 

logotypeResurs 5@4x.png