Sök
  • Kicki Pilenås

SJCH Willowridge Three A Magic Number


Oj vilken bra tid vi haft nu i kenneln. Förra helgen 1 ekl med Tetra, och Kalla kommer strax igen.

Men denna helgen WOW !!!! Ny champion i kenneln, och dessutom utan parantes !! Provet som visade sig riktigt svårt, med ffa ett mkt jaktmässigt sökområde, fick bara ett första pris och det var bästa Birgitta och Zack. Så roligt, och så glad för min vän i vått och torrt. Hon höll ett tal efter prisutdelningen och berättade historier från 20 år tillbaka då vi satt vid samma tjärn som igår och diskuterade hur och varför <3 såååå många apporter mm mm vi diskuterat sen dess. Stort stort Grattis.

Under dagen kom sen mer goda nyheter från norr. Gunilla och Peak tog sin andra etta i ökl, och ska nu vidare till ekl. Hurra Hurra och stort grattis!!

Provet "Mellersta Värmland" hade vi hemma, och det var riktigt lyx att bara gå ut genom dörren och döma. Vill även här passa på att tacka vännerna Bolly och Katarina för helgen, samt förstås alla underbara funktionärer som i vått !!! och torrt ställer upp och fixar med allt. Ni är fantastiska allihopa !!


Senaste inlägg

Visa alla

Inga labradorvalpar vår -21

Det är med sorg i hjärtat som jag måste meddela ALLA som väntat Pippi-Brave valpar att det inte blir några. Trots fin kärlek mellan de båda så finns där inget att finna på ultraljudet :( Nu väntar vi

Platser kvar

Det finns några platser kvar på a-provs kurserna. Jätteroligt sätt att träna hund, så missa inte detta. Fotgåendetillfällena är slut för denna gång, blev väldigt uppskattat och jag var imponerad över

Valpar i vår

Nu vågar vi hoppas på valpar i vår :) Pippi träffade och uppskattade sin partner för 14 dagar sen, och i skrivande stund är Caxa och hälsar på sin kille och meddelanden har nått mig att parningar utfö

Producerad av 

logotypeResurs 5@4x.png