top of page
Sök
  • Skribentens bildKicki Pilenås

Fantastiska arrangemang


2 helger i rad har vi fått vara med på 2 STORA fantastiska arrangemang !!! Så många eldsjälar och så många otroligt fina människor som ägnar sin fritid åt oss, så vi kan göra det vi tycker så mycket om. Tävla med våra hundar. Det är inget annat än helt fantastiskt !!!

AFL på Äleby gård med Jill och Peter i spetsen, men med en rad av hjälpare, blev verkligen en stor succé!! Trevligt, kul, härlig stämning, roliga kluriga stationer, och en jäkla massa pengar till cancerfonden, kan det bli så mycket bättre. <3

Vi bodde hos bästa Benke och Eva, och det gjorde även Birgitta, Aki och Eddie. Tack snälla ni !! vi känner oss alltid så välkomna hos er.

Hundarna gjorde ok, men vi krånglade väl till det lite för oss på lördagens lagtävling, hamnade ngn stans mitt i startfältet skulle jag tro. Men vi hade en riktigt rolig dag, och oavsett hur det gick på rutorna så var vi glada och inte allt för besvikna. Jag har pratat med många om detta, att jag inte alls är så nervös och orolig längre när jag startar hund, oavsett i vad. Det är en härlig känsla, och naturligtvis mycket enklare att hålla fokus på uppgiften när man inte är så stressad inombords. Har jobbat med mig själv, och verkligen funderat på vad som är det värsta som kan hända ? fel blir det för alla ibland, och jag har alla vänner kvar oavsett imorgon. Det har hjälpt mig mycket att tänka så, och iom det blivit ännu roligare.

Söndagens individuella tävling var mycket klurig, och jag är supernöjd med min 9:de placering.

I helgen var vi i Orsa och fick vara med om ytterligare en tävling i världsklass. Unghundsderbyt 2019!! Så många hundar och så bra fixat ! Trevligt, glatt gäng de där dalmasarna <3 Lagom svåra uppgifter där det ändå var utslagsgivande, och inte massa hundar på för höga poäng. Lena BK med sin fina hund var dock i en klass för sig Stort Grattis

Jag startade jaktmaskinen Paff som egentligen är Johanna Nybergs hund, en härlig hund, men sååå stark och det blev lite för mycket för honom. Vi insåg också ganska tidigt att vi tränat Pippi för lite, och för henne blev avstånden lite för svåra, och hon fick med sig två nollor.

Söndagens WT passade henne bättre, och det var roligt att se att hon höll ihop så fint under två dagar. Pippi blev 8:a 20 ×3 +15+14 och domarens val på en ruta

Tetra och jag kom 4:a ekl, och Kalla 6:a.

Vill avsluta detta inlägg med att än en gång prata om känslan i tävlingssammanhang. Söndagen var återigen en sån dag då det känns som vi är ett team, jag litar fullständigt på min Tetra och vi har fantastiskt roligt tillsammans. Inga ryck och slit i koppel, inget gå bakom och läs lusen av hunden, ingen nervositet, bara fullständig lycka från oss båda <3 så ska det vara !!


Senaste inlägg

Visa alla

SUCCÈ

bottom of page