top of page
Sök
  • Skribentens bildKicki Pilenås

Earl och Tetras valpar har kommit.

Uppdaterat: 17 feb. 2020


Den 29/12 På hennes egen födelsedag (sänder här en lite försenad hälsning till alla 4:or) kl 17.10 kom första fina valpen efter Tetra och Earl, kl 21.10 var allt klart och 11 st underverk var födda. Tetra skötte allt perfekt och det är alltid lika fascinerande att följa hur en förstföderska från första valpen inte begriper vad som händer, till att sköta allt helt själv med allt vad det innebär. 

Det har nu snart gått 2 dygn, och allt är som det ska. Tetra mår fint, och även de små verkar vara tillfreds. När det blir helt tyst i lådan och man bara hör små knorrningar,  då vet man att alla är mätta och belåtna. 

I lådan runt sin mamma ligger 6 svarta tikar, 4 svarta hanar och 1 gul hane. Var säker på att det bara skulle bli svarta valpar då han kom som nr 11, skulle tro han kommer sticka ut en del framöver 😁

Det finns fortsatt otingade valpar ! Bara så ni vet 🤔😁


Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page