Sök
  • Kicki Pilenås

4:or och Caxa levererar


Anettes fina Sparris och min egen 4:a, Tetra visade upp sina bästa sidor i Kongsvinger och det gav fina resultat. Tetra "W.4 Reasons" fick 1:a pris på lördag 👍

Pga mörkrets intrång hann Anette och Sparris "W.4 Seasons" inte starta på lördagen, utan fick gå 2 prov ! på söndagen. Inga problem dock 💪 2 x 1:a pris ökl.

Fick fint mess från en funktionär

"Vi var mange som lot oss imponere av Sparris på søndag. For en flott hund😍😍 Gratulerer med ham også"

Även Malin och hennes duktiga Vilse "W.5 Seasons" var på plats i Norge och måste också starta två prov på samma dag, han fullföljde båda och fick med sig två 3:dje pris. Man måste komma ihåg att han är året yngre! Kommer bli absolut toppen, det vet jag säkert.

Vår underbara lilla tax har levererat igen. Fem starter på drevprov har resulterat i fem 1:a pris. Hon är helt enkelt suverän. Däremot skickade jag glatt in hennes resultat på utställning för att få CH även där, men det visade sig att det inte räckte med cert i juniorklass och två ck i jaktklass. Hon behöver ta allt i jaktklass, men det ska nog inte vara ett problem 👍👌

(De fina bilderna på Sparris och Anette är tagna av Allan Tingstveit)


Senaste inlägg

Visa alla

Tai löper

Då löper hon W.Four Roses "Tai" och nu hoppas vi att hon gillar sin tilltänkte partner. Spännande väntan nu !!

Inställt

Corona tider = inställt. Vi skulle haft träff för 7-kullen nästa helg, men liksom så mycket annat så blev den inställd. Smittan sprider sig värre än någonsin, och man funderar på när det är dags för n

Producerad av 

logotypeResurs 5@4x.png