top of page
Sök
  • Skribentens bildKicki Pilenås

Fantastiska Willowridgare


Vi får lov att gratulera 😁😀🤣 

Det fortsätter att gå bra för vår lilla kennel,  och det är så roligt när man förstår att kombinationerna blir bra, och det är duktiga hundar som avlas fram. 

Gunilla och Peak (W.5 Peak) har varit i Norge på dubbelprov ökl och blev dag ett provbäst med en fin 1:a. Dag 2 orkade han inte riktigt ända fram, men fick ett andra pris, det är bra även om jag vet att det inte är det man vill ha.

Kullsyster Fivel (W.5 By 5) och Eddie har fått 1:a HP ökl på Sjöön, samt blivit godkänd med ett förtsa pris på kkl. När Eddie beskriver hur Fivel sköter sig vad det gäller fokus och viltfinnarförmåga,  så blir jag alldeles glad in i själen. Så ska en hund fungera ❤ 

Marie och Spring (W.4 Points) startade ökl på Boxholm och fick ett 1:a pris. Även de har startat kkl, men när halva dagen gått och de fortsatt inte fått någon apport, tog Spring detta i egna händer och kastade sig iväg då hunden bredvid knallade 😁 Inte roligt när man står där, men jag lovar det har hänt nästan alla, och är ett friskhetstecken tycker jag. Bara påt igen. 

Tetra har ju varit halt någon tid, men jag har duktigt gjort som de lärde sagt, och det ser bra ut just nu. Hoppas innerligt det håller i sig. 
Senaste inlägg

Visa alla

SUCCÈ

bottom of page