Sök
  • Kicki PilenĂ„s

Fantastiska Willowridgare


Vi fĂ„r lov att gratulera đŸ˜đŸ˜€đŸ€ŁÂ 

Det fortsÀtter att gÄ bra för vÄr lilla kennel,  och det Àr sÄ roligt nÀr man förstÄr att kombinationerna blir bra, och det Àr duktiga hundar som avlas fram. 

Gunilla och Peak (W.5 Peak) har varit i Norge pÄ dubbelprov ökl och blev dag ett provbÀst med en fin 1:a. Dag 2 orkade han inte riktigt Ànda fram, men fick ett andra pris, det Àr bra Àven om jag vet att det inte Àr det man vill ha.

Kullsyster Fivel (W.5 By 5) och Eddie har fĂ„tt 1:a HP ökl pĂ„ Sjöön, samt blivit godkĂ€nd med ett förtsa pris pĂ„ kkl. NĂ€r Eddie beskriver hur Fivel sköter sig vad det gĂ€ller fokus och viltfinnarförmĂ„ga,  sĂ„ blir jag alldeles glad in i sjĂ€len. SĂ„ ska en hund fungera ❀ 

Marie och Spring (W.4 Points) startade ökl pĂ„ Boxholm och fick ett 1:a pris. Även de har startat kkl, men nĂ€r halva dagen gĂ„tt och de fortsatt inte fĂ„tt nĂ„gon apport, tog Spring detta i egna hĂ€nder och kastade sig ivĂ€g dĂ„ hunden bredvid knallade 😁 Inte roligt nĂ€r man stĂ„r dĂ€r, men jag lovar det har hĂ€nt nĂ€stan alla, och Ă€r ett friskhetstecken tycker jag. Bara pĂ„t igen. 

Tetra har ju varit halt nÄgon tid, men jag har duktigt gjort som de lÀrde sagt, och det ser bra ut just nu. Hoppas innerligt det hÄller i sig. Senaste inlÀgg

Visa alla

Inga labradorvalpar vÄr -21

Det Àr med sorg i hjÀrtat som jag mÄste meddela ALLA som vÀntat Pippi-Brave valpar att det inte blir nÄgra. Trots fin kÀrlek mellan de bÄda sÄ finns dÀr inget att finna pÄ ultraljudet :( Nu vÀntar vi

Platser kvar

Det finns nÄgra platser kvar pÄ a-provs kurserna. JÀtteroligt sÀtt att trÀna hund, sÄ missa inte detta. FotgÄendetillfÀllena Àr slut för denna gÄng, blev vÀldigt uppskattat och jag var imponerad över

Valpar i vÄr

Nu vÄgar vi hoppas pÄ valpar i vÄr :) Pippi trÀffade och uppskattade sin partner för 14 dagar sen, och i skrivande stund Àr Caxa och hÀlsar pÄ sin kille och meddelanden har nÄtt mig att parningar utfö

Producerad av 

logotypeResurs 5@4x.png