Sök
  • Kicki

SE J (j) CH Willowridge Two For Tea


Vilken otrolig helg detta blev !! Willowridge fick en ny Jaktchampion !! Min alldeles egna Twotea som ju lider av anaplasma, och stundtals mår riktigt dåligt, har sista tiden varit riktigt pigg och jag anmälde för att göra ett sista försök. Hon satte verkligen inte en tass fel, så lätt att föra en sån rutinerad hund, som har koll på det mesta alldeles av sig själv <3

3-kullen visade verkligen att de kan !! W.Three to Tango "Tango" och Asbjörn fick två 1:or ekl i Jämtland, W.Three a Magic Number "Zack" och Brigitta tog två 1:or ekl, och W.Three Black Juniper "Kalla" och Henrik tog en 1:a ekl här hemma i Värmland. WOW !!! Kalla orkade inte riktigt hålla ihop konceptet, och fick en 0:a igår.

W.Four a Reason min egen "Tetra" i 4-kullen visade igår att hon är i rakt nedstigande led från sin mormor Tikka, och mamma Rea :) har en massa egna åsikter om hur provet ska genomföras, på ett mycket starkt vis ;) Men jag är fortsatt mycket glad över alla hennes fina retriveregenskaper, lugn och fin vid sidan, fin vilthantering, otroligt sök !! och vanligtvis god markör, hon ska bara ... låta mig hjälpa henne lite mer ;) Blev ett 3:dje pris

Sam och Katarina gick in som utfyllnad, och vilken maskin han är. Fjantigt tyckte han, och slängde in allt vilt till sin matte med rasande fart, blir bra med lite jakter i höst för honom, där kommer han verkligen till sin rätt

W.Five by Five "Fivel" med Eddie gjorde premiär i ökl, och fick en fin 2:a. Vad jag förstod så var det lite knövvel (värmländska för omständigt ) med dirigeringen, men de har all tid i värden att komma igen <3

Ja, bättre helg är svår att få :) men jag tror ändå att det kommer fler . Känns rätt bra nu :) <3


Senaste inlägg

Visa alla

Inga labradorvalpar vår -21

Det är med sorg i hjärtat som jag måste meddela ALLA som väntat Pippi-Brave valpar att det inte blir några. Trots fin kärlek mellan de båda så finns där inget att finna på ultraljudet :( Nu väntar vi

Platser kvar

Det finns några platser kvar på a-provs kurserna. Jätteroligt sätt att träna hund, så missa inte detta. Fotgåendetillfällena är slut för denna gång, blev väldigt uppskattat och jag var imponerad över

Valpar i vår

Nu vågar vi hoppas på valpar i vår :) Pippi träffade och uppskattade sin partner för 14 dagar sen, och i skrivande stund är Caxa och hälsar på sin kille och meddelanden har nått mig att parningar utfö

Producerad av 

logotypeResurs 5@4x.png