top of page
Sök
  • Skribentens bildKicki Pilenås

Grattis


Vi vill gratulera Ewa Odenmark och W.Five Star "Five" som u helgen tog sin 1:a i nkl, och nu går vidare mot nya äventyr i nästa klass.

Grattis även till Malin Nelson med W.Five Seasons "Vilse" ch Malin Nelson för fina framgångar både på jaktprov och lydnadsprov. Jag är ju inte så insatt i detta med lydnaden, men Malins egna beskrivning är så här "Startat lydnad idag o kom tvåa av 19 st på finfina 185,5 p (max är 200). Eftersom han har två bra resultat sen förra året får han nu titeln LD START" Även om jag inte riktigt kan, så förstår jag att det är mycket bra !! Vi har haft turen att få se de två starter som de gjort i ökl b-prov, och det är snubblande nära 1:a pris båda gångerna, men små detaljer har gjort att det blivit 2:or. Det kommer, det är ett som är säkert :)

Eddie och W.Five By Five "Fivel" vann !!! debuten i ökl på WT i Blekinge på 93 poäng. Såååå duktiga !!

Marie Andersson med W. Four Points "Spring" och jag själv med W.Four Reasons "Tetra" startade också ökl b-prov, men Spring blev frågande på söket, och Tetra missade en markering, samt tog "fel" dirigering så vi åkte ner till 3:dje pris. Jag blev dock inte ens besviken denna gången, de är så bra och det är bara små detaljer. De har alla de viktiga retrieveregenskaper som de ska ha, och jag ser och vet att det är bara tidsfråga innan de är i ekl.

Jag har uppdaterat "Valpsidan" nya försök till valpkullar ska göras i höst.

Några ord måste jag också skriva om WT-tävlingen på Tullgarn. Tetra och Kalla gjorde väl inte de absolut bästa resultaten för laget, men som vanligt hade vi vansinnigt trevligt ihop med Bolly och hans fina Tre. På den individuella tävlingen gick dock Tetra som tåget, och vad jag extra vill poängtera ang denna dag är KÄNSLAN! Tetra och jag hade en dag tillsammans som jag ska bevara länge i mitt hjärta. Kändes som vi var riktigt tillsammans, och inför varje station så var jag inte det minsta nervös, inte ens innan finalen, utan känslan var "Vi bara gört! " (som Helen skulle sagt)


Senaste inlägg

Visa alla

Semester

Ny Valp ?

Nu planeras för fullt !!! Se mer under fliken "Valpar"

bottom of page