Sök
  • Kicki Pilenås

Inga valpar


Jaha, så blev det med det !! Det började så fint, men progesteron prov på dygn 9, och sen körde vi Caxa till Dalarna och trevliga, duktiga Fille på dygn 11. Men det blir SÄLLAN som man tänkt sig, mindre och mindre intresse från dem båda, och ingen parning :( så alltså inga taxvalpar HELLER i Willowridge detta år.

Däremot har vi redan bestämt att göra ett nytt försök i början av 2019, och verkligen vara ute i tid, och kolla allt, så får vi hoppas på att det stämmer bättre då

I helgen ska vi få träffa lite valpköpare. Skulle egentligen haft Guy Bennet här hos oss, men då han blivit sjuk och inte kan komma så tar vi ett litet träningsläger iaf. Ska bli trevligt förstås !!

1 maj åker några ur Willowridge på MT i Bergslagen. Håll tummarna då !!


Senaste inlägg

Visa alla

Så kan det gå

2 st A-prov var vi anmälda till. Så började hon löpa, så det första kunde vi inte deltaga på. Såg mycket fram emot det andra, och förberedde oss så gott vi kunde. Att JAG skulle klanta till det för os

Inga valpar till Jul

Tyvärr blir det inga valpar Pippi - Ajrån. Blev ingen riktig parning trots ihärdiga försök. Vi gör ett nytt försök på nästa löp som troligtvis inträffar feb-mars. Valpar till sommaren istället :)

Producerad av 

logotypeResurs 5@4x.png