top of page
Sök
  • Skribentens bildKicki Pilenås

Fina resultat under juli


Härliga nyheter från söder där Eddie med fina, duktiga Fivel ”W Five By Five” VANN SSRK södra avd. kvälls WT med fina 90 poäng!! (av 50 startande) Säger bara wow! vad månde det bliva av detta ekipage.

Fler W-hundar har visat vad duktiga de är, och måste gratulera Katarina och Sam ”W One Worth Waiting For” som fick 4 st! 20:or på apportera för livet tävlingen. Det är verkligen mycket bra gjort!

Malin och Vilse ”W Five Seasons” har varit på lydnadsplan, där han blev 3:a (av 20 startande) fick 181,5 poäng, och är nu uppflyttad till nästa klass.

Det ramlar in fina HD ED resultat på 5 – kullen, och snart är alla röntgade. 6 av 9 med 5 A UA och ett C UA är resultatet än så länge. Vi ska för övrigt röntga om C-hunden, då vi inte alls är överens med SKK, men det är en annan historia. 3 kvar att röntga nu, och det blir spännande att se, men vi är inte särskilt oroliga.

Nu i helgen ska vi representera Värmland i Lag-SM jag och Henrik, Birgitta, Katarina och Bolly. Alltså 4 W-hundar av 5, så då får vi se hur det går.

Har fått klart med hanhund nu till Twotea och vi är mycket glada att få använda Otto, se mer på valpsidan angående detta


Senaste inlägg

Visa alla

Semester

Ny Valp ?

Nu planeras för fullt !!! Se mer under fliken "Valpar"

bottom of page