top of page
Sök
  • Skribentens bildKicki Pilenås

Unghundsderby 2017


Så otroligt nöjda och glada för våra fina fem-kull. (u.W.Two For Tea e.Stenbury Askrike Black Nash)

Årets u-derby var riktigt fint arrangerat av Östergötland, med kluriga men inte allt för svåra rutor. Det blev en hel del nollor under dagen, men det var inte en utav rutorna som var svår, utan alla hade sin lilla egen klurighet. I 5-kullen så är vi så nöjda med att först och främst 6 av 9 kom till start, och att 4 st av 6 gick runt utan ngn enda 0:a, det i sig är en mkt bra prestation. Peak fick en där han helt missade nedslaget, och Rey fick 2 st, men å andra sidan fick hon 2 st 20:or, vilken inte många andra fick.

Stort Grattis till Lars och Äster (W.5 Eggs for easter) 13: de !!!! plats på fina 83 poäng. På 17: de plats hade vi sen Helen med Sansa (W.5 Senses) på 80 poäng tätt följd av Malin med Vilse (W.5 Seasons) på 79 poäng 19:e plats. Att ha 3 st utav de 20 bästa i ett startfält på typ 180 hundar, är vi så oerhört stolta över !!! På 30:e plats hamnade Ewa med Five (W. 5 Star) på 74 poäng. Sen har vi Eva med Rey (W. 5 By Two) och Gunilla med Peak (W. 5 Peak) som tyvärr fick med sig någon nolla som jag nämnde, men där de fick poäng så var de fantastiska!

De går från klarhet till klarhet denna kull, verkar dessutom vara mkt friska, så nu har vi bestämt att ta en kull till på Twotea. Återkommer med mer information.


Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page