top of page
Sök
  • Skribentens bildKicki Pilenås

Vårresa söderut


Under påskhelgen har jag och Bolt varit i Danmark. Tanken var att Hexi också skulle med, men då hon började löpa så fick hon stanna hemma, och Bolt och jag fick egentid. Åter förundras jag över allt som mina hundar tar mig med på <3 Otroligt mycket man sett och sååå många trevliga människor man träffat genom åren pga att man någon gång på 1900-talet bestämde sig för att köpa hund. Vilken oändlig tur !!

Fina flickan Wilma Steen och jag delade både bil och husrum, och jag vill förstås passa på att gratulera till fint 1:a pris ökl med din fina Odds (en snabb hane från Reedsweeper`s kennel). Det blev en riktig seger resa för vårt gäng, även om jag inte stod för några fantastiska resultat. Denna familjen Hansson-Steen fortsätter sitt segertåg, med ffa pappa Frank (7-kullens) men även övriga hundar gör otroligt fina jobb. Vi hade också äran att ha Jan Werner med i gruppen, och även han vann vinnarklass en av dagarna, och unghunden tog flera 1:a pris.


Jag startade 2 ggr med Bolt med resultat 3:a och 0:a (jag bröt själv) och konstigt nog är jag mkt nöjd med honom. Han behöver verkligen komma ut i världen, och möta en annan än den han har här på berget :) och han gör det bra. Alla de egenskaper jag vill ha finns på plats, men han är en mjuk hund som behöver lite tid.


Avslutade resan med att döma lag-tävling WT på fina marker i Västras regi, med min fina vän Eddie i spetsen. Mycket bra och genomtänkta rutor, härliga funktionärer och mycket trevligt väder gjorde att dagen blev bra. Fick se en hel del bra hundar, och nästa år ska jag själv deltaga i något lag. Det är ju så roligt !!!

Nu ser vi fram emot Valborgshelgen med alla arrangemang som går av stapeln den helgen. Förberedelserna är igång, och som vanligt är det mycket folk involverade. Vi startar med några kull-träffar torsdag och fredag. Sänder er mer information under helgen.

Välkomna till Värmland

Senaste inlägg

Visa alla

תגובות


bottom of page