top of page
Sök
  • Skribentens bildKicki Pilenås

Vår blir sommar

Helt plötsligt är det juni månad, och sommaren är här. För varje år som går så inser man att man inte fullt ut njöt av de knoppar som helt plötsligt var stora blad, eller de blommor som redan börjar vissna. Som väl är finns det mycket kvar att njuta av !

I helgen var jag på kennel Thorsvi kennelträff i vackra Kloten, kanske ett ställe för vår egen kennel att ha träff på nästa år, men vi får se hur det blir. Roligt hade jag, och fina ekipage fick jag se som har framtiden för sig. Kommer bli topp ! Oändligt tack till Jörgen och Anita som fixar ALLT så vi har det bäst ! både valpköpare och instruktörer.

Snart står unghundsderbyt som domare på schemat, och det ser jag fram emot med både förväntan och bävan. Många !!! ekipage ska man träffa och bedöma, men samtidigt är det kul att vi äntligen får göra detta igen. Träffas och umgås.

Kurserna här hemma fortsätter, både grupper och privat kommer och det är fantastiskt att jag kan få träffa så många på hemmaplan. Funderar på någon "öppen" vattenträning framöver, men vi får se hur jag hinner med, helst ska ju egna hundar också få sitt.


Senaste inlägg

Visa alla

SUCCÈ

コメント


bottom of page