top of page
Sök
  • Skribentens bildKicki Pilenås

Ungefär som vanligt


Här i skogen fortsätter livet ungefär som vanligt. Jag är lyckligt lottad som har kursverksamhet som levebröd, hålla avstånd, inte kramas osv är ganska naturligt i denna aktivitet. Idag hade jag ett härligt gäng med a-provs sugna ekipage, som vill lära och träna.

Caxas valpar är nu 3 veckor gamla och växer samt utvecklas i rasande fart. De går (typ) omkring i lådan och låter, skäller och morrar :) Så roligt att studera dem i detta då de blir häpna över ljuden som kommer ur dem, och ramlar omkull i pur förvåning. Första avmaskningen är gjord, och snart ska de få börja smaka på annat än Caxas mjölk. Hennes första instinkt att försvara de små till varje pris har helt släppt, och hon tycker det är toppen när valpköpare och andra kommer och beskådar de små.

Har bestämt att kullen ska få namnet Willowridge T Rex (+ ngt som valpköparen själv bestämma) T = Tax, och Rex från pappan som kallas så. Vår tik ska heta W. T Rex Tough, och kallas för Tuffa. Tyckte det passade bra ihop med Caxa.

Jag kan inte säga säkert att Tetra är dräktig än, men mycket tyder på det. Återkommer förstås i den frågan så fort jag vet.

Senaste inlägg

Visa alla

Semester

Ny Valp ?

Nu planeras för fullt !!! Se mer under fliken "Valpar"

Comments


bottom of page