top of page
Sök
  • Skribentens bildKicki Pilenås

Två systrarHistorien är att jag köpte en tik som hette Tikka (SEJ(j)CH Moorman T Juniper) kanske den bäst jakthund jag haft ? Hade haft en kull valpar några år tidigare tidigare, men bestämt att detta inte var något jag ville pyssla med. Så kom Tikka <3 och jag tänkte att en kull till, vill så gärna ha något kvar efter denna fina tik. Först kom Sam, han var ensam och hamnade hos bästa Katarina. Nytt försök med Sörens Skinner (SEJ(j)CH SEJ(a)CH Justlike Kronprins Fredrik) och vilken tur för oss alla Willowridgare ! Ur den kullen kom då dessa 2 systrar Twotea (SEJ(j)CH W.2 For Tea) och Rea (W.2 For a Reason)

De var bara 2 tikar och jag behöll naturligtvis en, och Theresia (som väntat på valp efter Tikka i flera år) tog den andra. De 2 tog oss på äventyr, resor både till England och våra grannländer, gjorde att vi träffade nya vänner, vi startade alla sorters prov, gick alla möjliga kurser och ffa så fick de varsin kull valpar som fört hela kenneln vidare. Jag har dessa 2 att tacka för så mycket !! så det är med sorg i hjärtat jag får inse att deras resa nu är över. På samma dag !! Fredag den 26 maj blev Twotea så dålig så hon fick vandra vidare, och när hon är på väg till veterinären så får jag meddelande från Theresia att även Rea gått bort samma dag. Jag är dock så tacksam över ett långt och mycket innehållsrikt liv för dem båda, och glad att jag/vi har fina avkommor kvar att älska.

Vi mycket att glädjas åt också, och fina resultat ramlar in som meddelande.Kristina med otroligt duktiga hunden Echo (W.8.Echos) har hunnit med 2 WT nkl i vår, och vunnit båda !! dessutom har han fått ett Excellent nkl B-rov. Det får man tycka är en helt ok vår för detta ekipage.Christin och Luca (W.8.Wonder) har också nått stora framgångar i grannlandet Norge. WT 92 poäng och fin 2:a plats av över 70 startande. WOW de har dessutom startat BK och fått 1:a premie. Stort Grattis

Eddie och hans otroliga Fivel (SEJ(j)CH W.5 By 5) är fantastiskt bra hela tiden, och verkar inte ha några dåliga dagar, utan är i topp varje gång. 2:e vinnare MT ekl Västra och 3:e vinnare på vårt eget MT 1 v senare. Bravo !! F.ö får jag lov att Gratulera fina vännen Veronica som 1:a vinnare. Det är ju iaf halvbror till min fina Hexi ;DNu är det full fokus på årets kennelträff som jag ser fram emot mycket.


Senaste inlägg

Visa alla

SUCCÈ

Comments


bottom of page