top of page
Sök
  • Skribentens bildKicki Pilenås

SUCCÈ

Cathrine Johansson som vann både ekl MT samt Ekl WT föregående helg skrev i sitt inlägg "ibland får man nypa sig i armen, vilken helg !" och jag kan bara instämma i den meningen. Vilken helg det blev !! När jag nu landat några dagar efter, så är det nästan så man blir tårögd över hur fantastiskt vi tillsammans gjorde helgen till en succé !

Det är så många namn jag skulle kunna rada upp här, men jag väljer att hylla er ALLA !! utan just er hade det inte blivit som det blev, från minsta detalj, till några som drog stora lass. Man kan inte hylla dessa funktionärer nog ! och att alla de bästa skulle hamna i min vänskapskrets är bara att tacka för <3


Enormt fin utsikt hade vi och strålande väder


Inte helt enkelt att hålla rak linje, ganska många fall av hundförare och funktionärer blev det i den kuperade och risiga terrängen.

Dags för hund nr 12. Fokus !!

Tävlingsledare, samt de båda Stewards i ekl håller koll så allt blir rätt !

Liten diskussion mellan huvuddomare och den betydligt mer "erfarna" Så bra !

Båda klasserna startade i storskog, men kom snabbt ut på enorma hygget

I väntan på "drive"

Som sagt MT dag 1. Inofficiellt, talade om på samling att där är domare idag som är betydligt mer erfarna än andra. Mark Demain höll god ordning på allt, och tävlingen flöt på bra. Tyvärr blev sista apporten för svår i ökl, och ingen hund vann. Det stod då mellan 2 Willowridgehundar ur 8-kullen (Purdey-Mossa), Marie och Nate, och Lars med Meja Stort Grattis till en riktigt bra prestation av er båda !! I ekl-klassen vann ju då vännen Cathrine med Elvis. Att hålla fokus på allt som händer, veta var apporten är om hunden behöver hjälp, vind !! samt inte behöva koncentrera sig på hunden under transport, det var det hon vann på. Vilken resa hon gjort sen sin första hund <3 Stort Grattis

Dag 2 var det dags för WT på fina Ransbergs Herrgård. Åter igen en fantastiks insats av ALLA medhjälpare. Här hade vi bett 5 kennlar om hjälp, som sen skötte sina egna rutor med bravur. Som tävlingsledare behövde jag bara ha koll på att allt som ska ingå blev fördelade på rutorna, sen fixade de allt själva. Väldigt bra koncept tycker jag, som vi kommer fortsätta med framöver.

Kennlarna var Duckedups Kennel, Ringlets Kennel, Poetrys Kennel, Indragårdens Kennel samt vår egen Willowridge. Annika från Indragården och hennes stab fixade också mat till ALLA funktionärer Stort Tack för det, riktigt gott var det !!

Willowridge ruta flöt på riktigt fint, och alla som ville kunde också starta (utom Henrik då förstås) Det var som vanligt ömsom vin och ömsom vatten, men alla (nästan) var ändå nöjda med sin insats. Bäst gick det för Kristina och Echo som fick ett excellent och blev 2:a placerade på sin första start i ökl. Echo kommer ur vår berömda 8-kull (Purdey-Mossa, de som var 14 st) och jösses vad fina och duktiga de är ! De kommer ni få se mer av framöver.


Stort Grattis Kristina och Echo

Några av alla våra fina Willowridgare <3

Willowridge fantasktia fikabord !!

Nu lite kursande med fina ekipage några dagar, sen mot Fathult för att döma MT båda klasser. Efter det är det full fart mot årets höjdpunkt WILLOWRIDGE KENNELTRÄFF !

Senaste inlägg

Visa alla

Intensiv tid

Commentaires


bottom of page