top of page
Sök
  • Skribentens bildKicki Pilenås

Spännande vårFör tredje året i rad håller vi MT uppe på berget, ska bli kul och spännande förstås. Ska i ärlighetens namn nämna att det är lite för min egen skull jag är med och arrangerar var år, att döma MT är ett mycket bra, och jag skulle säga nödvändigt, sätt att hålla sig någotsånär uppdaterad till höstens A-prov. Har genom åren haft äran att haft rutinerade domare på plats, och detta år är inget undantag.

Kul att en bild som jag tog på en promenad fick bli bakgrundsmotiv, så har vi det uppe på berget !


Dagen efter är det WT alla klasser. Vid fina Ransbergs Herrgård tar vi emot upp till 100 ekipage i alla klasser, och det bir kul förstås. Bakgrunden till annonsen är målad av Marie-Louice Eriksson, och är en av alla priser som ska delas ut. Hon är så fantastiskt duktig!!

Vi har arrangerat det så att 5 Värmländska kennlar har ansvar för varsin ruta med allt vad det innebär. Fixa funktionärer, mat, upplägg (ihop med domarna förstås) mm. På det viset blir allt arbete mer uppdelat, och inte så mycket på bara några få personer. Kennlarna som fixar är Ringlets, Duckedups, Indragården, Poetry´s och Willowridge. Kommer bli toppen är jag säker på !

För övrigt så tränar vi vidare inför årets tävlingar och jakter. Vi hade en fantastiskt trevlig påskhelg med fina vänner, och där fanns utrymme till träning av alla 4, som vanligt var det ömsom vin ömsom vatten. Lätt att man följer med i andras träning, och inte följer sin egen plan, men alltid lär man sig något. Nona gör fina framsteg, men jag måste som sagt följa min egen plan. Hexi skulle ju egentligen legat i valplådan nu, så istället för planerade starter med henne, dömer jag en del under våren. Fann dock ett MT samt WT i grannlandet Norge som vi tänkte deltaga på.

Har lagt ut en extra dag för WU -träning, annars är det fantastiskt fullt framåt våren, men några tider finns nog att finna fortsatt.

Senaste inlägg

Visa alla

SUCCÈ

Comments


bottom of page