top of page
Sök
  • Skribentens bildKicki Pilenås

Skåneresa

Då har jag startat internationellt a-prov, naturligtvis lika som vilket a-prov som helst, men man kommer med via meriter. Tetras 1 ck ifjol gjorde så vi kunde få vara med denna gången. Jag är mycket nöjd med min och Tetras dag !! Jag var fokuserad, och lugn, höll koll på vad som hände och Tetra gjorde det hon skulle. Fick 3 fina apporter, skulle säga 3 markeringar som hon skötte med bravur. Den första var inte svår i längd eller terräng, men hon fick verkligen visa sin stadga då vi inte blev skickade direkt och den låg och flaxade kanske 40 m bort. Dessutom kom det ett rådjur ut ur såten !!! De andra 2 var svårare, men hon hade stenkoll <3 Tyvärr åkte vi på em på en "first dog down" En fågel som ingen fann, men regler är till för att följas så det är bara att gilla läget. Vi fick iaf med oss "Good"

Vi gjorde massor annat skojigt också i söder. Ffa startade Henrik och Pippi på sitt tredje b-prov, och fick återigen ett fint 1:a pris ökl. Bara 1:a pris än så länge i de sammanhangen, och det är verkligen inte fy skam. Grattis Henrik, och lycka till i ekl<3

Vi var också på en träningsjakt Absolut bästa dagen på länge !! I mycket trevligt sällskap, med en lugn och behaglig känsla, gick vi på linje hela dagen och passade på att rätta till små detaljer. Tetra skötte sig bra till att börja med på dagen, men mot slutet kom hennes envishet fram och jag fick träna starter och löpsteget några ggr.

Fina Eddie hade sen fixat aktiviteter i Halmstadstrakten åt oss, och ett jättefint boende i ett torp vid sjön. Både slyngeljakt, kvällsstreck och drevjakt med Caxa hanns med, smat ett besök på Susegården !

En mycket intensiv men otroligt kul vecka som vi kommer bevara i minnet länge!! Tack alla ni som gjorde den oförglömlig <3

Senaste inlägg

Visa alla

Semester

Ny Valp ?

Nu planeras för fullt !!! Se mer under fliken "Valpar"

Comments


bottom of page