top of page
Sök
  • Skribentens bildKicki Pilenås

Så kan det gå

2 st A-prov var vi anmälda till. Så började hon löpa, så det första kunde vi inte deltaga på. Såg mycket fram emot det andra, och förberedde oss så gott vi kunde. Att JAG skulle klanta till det för oss var inte med i beräkningen !! Så dumt. När vi väntat i ca 2 timmar på att det skulle bli vår tur som nr 16, så sköts en fasantupp som försvann ner i ett dike, plötsligt dök den upp inte så långt från oss och jag ropar - Där är den, pekar och halvt vänder mig mot den, inte konstigt att Tetra tog ett par steg framåt i den stunden. Missuppfattning de lux !! Bara att koppla och gå av linjen. Ni kan tro jag grämer mig fortsatt, men så är spelets regler, och bara att gilla läget.

Nu dömer jag ett prov i veckan, men lyckades komma med på internationella provet i södra Sverige i nästa vecka, så vi försöker väl igen.

Kul nyheter är att vi får låna in Tai (Tetras syster) till en kull valpar, och vi håller nu på med alla förberedelser inför detta. Ögonlysning och diverse dna tester inom kort, så ska vi se vad de visar och matcha med passande hane. Tai är en starkt arbetande tik som älskar att jobba, en så där hund som man träna och skicka hur många gånger som helst, och hon tycker det är lika roligt varje gång. Hon är i mina ögon väldigt lik mormor Tikka och mamma Rea, duktig jakthund helt enkelt, men med mycket egen vilja <3

Spännande tider

Senaste inlägg

Visa alla

SUCCÈ

Comments


bottom of page