top of page
Sök
  • Skribentens bildKicki Pilenås

Kurs för Oliver


Magiska dagar i underbar miljö, med fina vänner. Så kan man sammanfatta dagarna i Mattila i norra Värmland. Kurs för Oliver Kiraly med Hexi och Bolt. Hexi och jag tycker det är vansinnigt kul att träna just nu, och det ger också resultat tycker jag. Hon förstår mer och mer vad jag menar, och vi gör framsteg. Hon är dock lika envis som sina förfäder, så vi har en hel del utvecklingssamtal, men det är jag ju van vid, och det är också så jag vill ha det.

Stort tack Ingela Tellåsen för att du fixar och trixar med allt, otroligt lyxigt att få komma till dukat bord på alla sätt.

Resan fortsätter nu söderut, och vi ska både starta och döma MT, samt deltaga påCarmals kennelträff, ska bli kul förstås.

Senaste inlägg

Visa alla

Semester

Ny Valp ?

Nu planeras för fullt !!! Se mer under fliken "Valpar"

Comments


bottom of page