top of page
Sök
  • Skribentens bildKicki Pilenås

Kullträffar 8:or och 9:or

Uppdaterat: 17 aug. 2022


Först vill jag gratulera Fanny och Elda (W.6 on Fire) till excellent ökl. Bra gjort på första starten för dem båda, och i den värmen !!


Denna helgen har vi haft kullträffar för Mossa - Purdey och Hexi - Bosse valparna. 16 st av de 23 kunde deltaga ! De har nu blivit drygt 8 månader och det ser så fint och otroligt bra ut. Lugna, balanserade och väl omhändertagna är de allihopa. Karina och Filip från Selléns hundskola tog hand om oss i olika grupper u helgen, och vi fick alla tips och idéer om hur vi ska gå vidare med våra ynglingar. Det är lätt att aktivera och gå för fort fram när de visar såna goda sidor, men vi ska ta det lugnt :)


F.ö var det även några gamla valpköpare på plats och vi hann och träna även lite äldre hundar. Snett över, längs med mm mm på vatten fick det bli då värmen var otrolig.

Oändligt tack Helén och Marie som tog hand om all mat, frukost, lunch och middagar. Så mycket gott vi ätit. Inga problem med träffar då alla hjälps åt, och det hela tiden är någon som frågar om de ska hjälpa till med något. TACK <3 Dryck hanns också med och förstås ett quiz :)


Hexi - Bosse, 6 av 9


Mossa - Purdey, 11 av 14

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page