top of page
Sök
  • Skribentens bildKicki Pilenås

Kennelträff -21
Äntligen kunde vi genomföra en liten träff för kenneln, och oj så bra det blev. Alla dessa underbara valpköpare gjorde helgen mycket minnesvärd.

Vi firade förstås Eddie och hans Fivel till jaktchampionatet, och dessutom utsåg vi första BIS-ekipaget till kenneln. Ewa O med Sixten fick 95 poäng !! på lördagens WWT och förklarades därmed som "Bäst i Sätter -21" Stort Grattis till er båda. Tilläggas ska att Eddie med Fivel och Helén med Sansa delade 2:a plats på exakt samma poäng 94 poäng, och att Helén och Happy kom på 3:dje plats med 90 poäng. Roligt för hon tyckte själv att Happy skulle starta nkl, men det blev det inget med utan hon fick vackert ta sig an ökl, och det gjorde ju hon då med bravur.

Kul för mig att döma WT med en dubbelstation, för det innebar ju att jag fick chans att se alla ekipage arbeta. Jag anser mig mycket nöjd med min vår uppfödning kan jag säga :)

Bolly Ronacher och Wilma Steen höll i varsin grupp, och ALLA var så otroligt nöjda och fick med sig många fina tips för framtiden. Jag hann att titta lite på 7-orna, men tyvärr hann jag inte se så mycket av 6-orna. Hade själv en liten grupp med Eddie, Malin och Theresia och de fick lite att bita i, och förstås många diskussioner som det ska vara.

Som sig bör för en W-träff så finns det lite annat att klura med, och detta år hade Henrik snickrat ihop lite frågetävling, och en del utmaningar som olika lag fick ta sig an. Bl.a skulle det tas en selfie med en groda :) :) Kvällen avslutades sen med ett quiz förstås.

Vi har gjort så att vi delar upp i olika matgrupper, så några har frukost, några andra har lunch osv. Ett mycket bra koncept, då vi får mycket gott att äta, samt att alla vet när just de ska hjälpa till. Jag har inga problem med att ordna, fixa och klura ut det mesta, men blir alltid lite nervös när det kommer till hur det ska ordna sig med maten. På detta sätt så behöver jag inte oroa mig alls, massor med god mat blev det.

Vi har sagt det förr, men vi säger det igen. Vi är överlyckliga att just ni har en Willowridgehund <3

Senaste inlägg

Visa alla

SUCCÈ

Bình luận


bottom of page