top of page
Sök
  • Skribentens bildKicki Pilenås

Kan inte säga annat än "Succé"Succé !! Ett bra ord för att sammanfatta helgen med unghundsderbyt (lördag) och High Coast WT (söndag) Finaste ekipaget Wilma och hennes Esset (W.9.Ace) kom 2:a på 94 !!!!! poäng, endast 1 poäng från vinnande hund Searover Sky Vidar! Så oerhört glad för hennes skull, hon som funderade på att inte ens åka dit STORT GRATTIS !!

89 poäng och en 6:e placering hamnade Kristina med Echo (W.8.Echoes) på. De visar åter igen vilket ekipage de är, och genomför åter ett WT med största bravur !!

Själv hamnade jag och Nona på 21 plats, med en station som krånglade lite för mkt, men oerhört nöjd med hennes genomförande med tanke på hur träningen har sett ut.

Marie med Nate (W.8 Good Reasons) hade 3 20 poängare, men droppade tyvärr dummyn från vattnet så en försmädlig 0:a. Katarina med Dennis (W.9 To 5) gjorde samma, men även de med fina poäng på resterande rutor. Karin och Alve (W.8 Note) startade WT för första gången i sitt liv, några 0:or kan det bli, men en stor eloge till att bara göra det ! Ni gjorde det riktigt bra tycker jag !

Sen kom söndagPå riktigt galet blev det. Bolly fick domarens val på en ruta, Katarina fick domarens val på en ruta, jag (Pippi) fick domarens val på en ruta. Katarina VANN öppenklass med Stenbury Black Lui, och jag kom tvåa (Hexi) OCH trea (Pippi) i elitklass. Sicken dag !

Henrik har stukat sin fot, och vi diskuterade in i det sista om/hur han skulle göra. Vi insåg dock till slut att han inte skulle kunna ta sig runt banan med sin onda fot. Iom detta så blev det jag som startade båda hundarna. Slagen med endast 2 poäng av stora idolen Lena BK Hennes duktiga unga Searover Sky Sack (f.ö pappa till vår lilla Deca) fick 86 poäng, Hexi 84 poäng och Pippi 83.Inte nog med detta ! Willowridge har fått sig en ny Champion. Unga snygga duktig Svante (W.TV Doo) och hans husse Emil har fått ett drevchampionat. Hurra Hurra Hurra

Kan man vara annat än glad, lycklig och alldeles fantastiskt nöjd !!


Senaste inlägg

Visa alla

SUCCÈ

Comments


bottom of page