top of page
Sök
  • Skribentens bildKicki Pilenås

Intensiv månad !!!

Senast jag skrev något från Willowridge här var 11 september, jag var mitt i hösten, prov som skulle dömas och jakter som skull skötas, men i slutet av månaden skull vi ju åka på semester. Det gjorde vi, 1 v i söderut i sol och värme, men efter det.... oj vad intensivt det blev. Man planerar och får frågan långt i förväg, och det ser ju så bra ut i almanackan :) och det ska ju bli så roligt, men någon gång i livet kanske jag lär mig at tacka nej till något utav allt iaf.

Nåja, många av resorna (skulle säga nästan alla) var ju värda milen ! 2 x excellent öppen A på både Pippi och Hexi och 2 starter ekl B med sistnämnda har resulterat i 2x excellent. Det får man vara nöjd med tycker jag :)

Jag har dömt 2 x A-prov och lyckats med att på båda proven inte finna någon vinnare, men har som domare utvecklats mer då jag fått äran att utbyta erfarenheter med kollegor från Danmark. Man blir aldrig bättre än sin sämsta apport är en sanning som tyvärr deltagarna fick erfara.

Jag tycker om min fritidssysselsättning förstås, och jag tar ut semesterdagar samt kör land och rike runt för att kunna syssla med det jag gillar mest, det kostar mycket pengar, men det är något jag själv valt förstås. Det som då inte får hända är att jag inte har trevligt på resans mål, när det blir orättvisor, och fokus på fel sak ! När jag som domare blir utskälld, och sportmanship helt uteblir, då har jag för första gången bestämt mig för att sätta ner foten. Tråkigt när det blir så, men ....

Roligt däremot är höstens alla hälsningar från våra duktiga valpköpare från norr till söder !


Shiv (W.7.Sins) Excellent ökl

Elda (W.6 On Fire) Excellent ökl. Vidare till ekl !


Panzar (W.6. By My Side) Excellent ökl. Vidare till ekl

Vivi (W.7.Virtues) Excellent nkl. Vidare till ökl

Hexi (W.6. Four Fun) Excellent ekl. Fantastisk höst må jag säga.


Pippi (Carma´s Paradise) Excellent öppen A och Excellent Ekl b-prov.

Jag har bestämt mig för att para Pippi i höst/vinter och den tilltänkte hanen kallas Sack och heter i stamtavlan Searover Sky Sack. Mer information kommer.

Även Caxa ska få en sista kull, och vi har bestämt oss för att göra om kombinationen med Öllmans Vemans, även där kommer förstås mer information under fliken "Valpar"

Senaste inlägg

Visa alla

SUCCÈ

Comments


bottom of page