top of page
Sök
  • Skribentens bildKicki Pilenås

Hane bestämd, Tuffa ögon UA mm


Foto Per Söderman

Nu så har vi bestämt hane till Hexi. OFTW Autumnwillow Kestrel "Fergus" kommer vi åka hälsa på. Jag har fått se denna fina hund några gånger och han är en sån hund som man kommer ihåg ! Läs om Fergus med Kims egna ord om hans fina hane under fliken "valpar" och hör av er vid intresse. Jag tycker detta ska bli mycket spännande.

Fergus


Pippi är hemma igen efter den lyckade resan till Purdey så nu väntar vi med spänning på resultat.

Jag har inte berättat så mycket om min och Hexis debut på RM, finns ju inte så mycket att berätta liksom :D Jag skickade henne på en fågel på andra sidan ett krondike, och vi hade helt enklet inte samma åsikt om vilken väg ! När hon kommer in i vittring så är hon inte helt enkel, det ska jag verkligen inte ljuga om, men vi fortsätter vår träning och kommer igen i dessa kretsar, det lovar jag !

Tuffa och Caxa är ögonlysta UA i veckan, så återkommer så fort jag bara fått ok från husse till den tilltänkte

Senaste inlägg

Visa alla

SUCCÈ

Comentarios


bottom of page