top of page
Sök
  • Skribentens bildKicki Pilenås

Hane bestämd

Då har jag då äntligen bestämt mig, så många tankar och funderingar, men när valet väl är gjort känns det helt rätt. Pippi förväntas löpa november/december 2020, se mer under "valpar"

Mycket som händer i kenneln nu, både med prov, kurser och framtiden !!

Först och främst ska Helén med Sansa (W.5 Senses) som tagit andra 1:an ökl, samt Lasse med Wilma (W.6 Genes Moorman) och Ewa med Sixten (W.6 Ten) 1:a nkl gratuleras !! Snyggt jobbat ❤ 2 st till ur 6-kullen har varit ute på prov senast v. Erik med Jonna 2:a nkl samt Kent med Jack 3:a nkl. Jonna hade lite problem med markeringarna och Jack med söket. Sistnämnda är mest förvånande då just söket brukar vara en W-hunds främsta egenskap, dock var det 30 grader varmt och då är det aldrig enkelt. Att man missar ngn markering ibland händer oss alla, så är det bara. Även Malin och Vilse har startat, första gången i ekl dessutom. Känner med er när allt går ua, men han aldrig sett en gås förr, och bestämmer sig för att ta den senare!! surt, men ändå skulle jag säga "bara" han tog den ju sen, och annars var ju det mesta på plats för den klassen, påt igen !!

Vi hade en magisk träff för alla 6:orna (Tetra-Earl) med Wilma Steen som instruktör, såååå bra. Vi fick oss alla en tillrättavisning av denna unga lovande tjej som sannerligen har skinn på näsan, och dessutom på ett trevligt sätt. Både hon och jag är iaf helt eniga om att detta är en fantastisk kull på alla sätt.

Jag har startat Tetra en gång till i ekl. Verkar som vi samlar på 2:or. Förra året var det markeringarna tyckte jag som strulade till det lite, nu var det plötsligt i dir.arbetet som det krånglade. Mormor Tikka fasonerna kom fram, och hon tyckte hon visste bättre själv, jag är ändå nöjd med alla hennes fina egenskaper och att hon har ett "jävlar anamma" tycker jag ju egentligen om. Vi provar igen förstås.

Vi har köpt till ett extra hus som ligger på gården, så nu planeras nya kursupplägg till våren, med övernattning för grupper! men om detta kommer så småningom mer information

Senaste inlägg

Visa alla

SUCCÈ

Commenti


bottom of page