top of page
Sök
  • Skribentens bildKicki Pilenås

Härlig tid, Maj !!

Då kommer denna tid då allt är i knopp, det fullkomligt sprutar ut blommor och blad ur allt som jag har runt mig här hemma på vårt berg. Förra året tänkte jag senare på sommaren att jag inte hann ta in all denna intensiva tid, utan var hela tiden i andra tankar. Ska försöka vara mer medveten denna vår, är så häftigt !! <3


Våra otroliga valpköpare fortsätter leverera fina resultat. På bilden (ovan) ser vi Elda (W.6 on Fire) Fannys duktiga hund som får en sån fin rosett i sin första start i ekl. Stort Grattis från oss. Ytterligare ett excellent har erövrats detta i nkl av Kristina och hennes Echo (W.8 Echoes) Så roligt och så duktig i så ung ålder. Stort Grattis


Jag har inte sparat på resandet sen sist jag skrev. Var på domarträff med mina A-provs-kollegor ett par dagar. Bra diskussioner ang olika händelser under årens prov, dessutom hade vi praktiska övningar då några av oss hade hundar med och fick bli både skickade och bedömda. Mycket viktigt att detta nu fortsätter och att vi fortsätter diskutera för att utvecklas i rätt riktning, det är så mycket som handlar om kommunikation. Efter det for jag iväg till vackra Bodö Norge. Eldsjälar där uppe i norr som jag nu fått äran att träffa många gånger. Vacker miljö, fantastiskt omhändertagande av fina Inger Elden och

väldigt engagerade hundförare kan jag sammanfatta resan som. Vi kom fram till att detta nog var 4:de eller 5:e gången jag var där uppe nu, och jag åker gärna igen.

Henrik och jag har också hunnit vara på minisemester :) Weekend inklusive allt <3

Sen är det kursandets tid. Alla vill gå kurs nu, vilket ju är bra förstås. Jag fortsätter lägga ut datum med nya tider, så håll koll här om ni vill ha någon timma.

Anette Axelsson som är en riktig "fixare" har hunnit vara här på Aplungsåsen med 2 större arrangemang, där hon bjuder in avkommor efter sina fina hundar till hela dagars kurs. På den s.k. Sparristräffen var vi dessutom 2 instruktörer (Bolly), och nu senast Lokaträff där jag roddade 6 mycket duktiga ekipage.

Konceptet att hyra vår fina lillstuga (finns plats för 6-8 pers), äta gott, kanske dricka ett glas vin och träna på dagarna är något jag skulle vilja slå ett extra slag för. Hör av er vid intresse.

Senaste inlägg

Visa alla

Semester

Ny Valp ?

Nu planeras för fullt !!! Se mer under fliken "Valpar"

Comments


bottom of page