top of page
Sök
  • Skribentens bildKicki Pilenås

Glädjande Nyhet "Kennelträff"

Jag börjar med att berätta att nu är det bestämt (äntligen) Det blir kennelträff även 2024 ! Så boka genast in fredag 24:e till söndag 26:e maj !!! Anders Carlsson, Mirjam Axnér och Trond Gjötterud är bokade HURRA HURRA HURRA blir såååå kul.

Troligen blir det samma upplägg och plats som 2023, men det beror på er, och hur många av er som vill deltaga. Så in och anmäl !! toottsan@hotmail.comJag har varit ledig sen innan jul, och min tanke var fokus på jakt med tax !! Jag hade anmält till drevprov, och svågern hade med bössan för härliga jaktdagar med oss mellan all julmat och firande. Ack så fel jag fick ! Först kom vargen och gick förbi över isen på vårt lilla tjärn, sen kom det massor med snö, och sen blev det dessutom -25 grader kallt !! Tuffa och Caxa ligger i fåtöljen framför brasan, och där blir de kvar vad det verkar.Det är väldigt vackert här uppe på berget iaf. och vi försöker väl åstadkomma någon promenad. Innan nyår var vi väldigt duktiga och gick mellan 5-10 km om dagen, men nu när det är -25 så vill inte ens hundarna gå ut.

Idag sätter vi in valplådan till Pippi <3 Magen buktar ordentligt nu, men jag tror nog inte på någon jätte kull ? men fler än 1 tror jag dock det är.

Trodde ju Tuffa skulle börja löpa innan jul, men hon har fortsatt inte börjat. Nu tycker jag det är riktigt bra, och hoppas hon väntar in Hexi. Vore ju topp om de kunde samköra valpningSenaste inlägg

Visa alla

SUCCÈ

Comments


bottom of page