top of page
Sök
  • Skribentens bildKicki Pilenås

Det går bra nu


Vi börjar med Åsa och Mandel, Excellent Nkl samt 90 p och ett excellent till Mandel på wt i Herrfallet. Strålande bra. Ur samma kull var även Lars och Meja på prov i helgen och belönades med Excellent nkl. Christine och Luca (samma kull) startade ökl, men det blev lite tungt för unga hunden, mer erfarenhet så blir det inga problem. Theresia och Älva har också startat WT med fina resultatet 20-20-19-0–17 WOW fina poäng !

Ur 9-kullen har Katarina och Dennis, samt Wilma och Esset varit på prov, de nådde inte riktigt till topp denna gång, men vad jag förstår så gjorde de fina jobb, bara små detaljer som ska fixas. Esset fann inte det 6:e viltet men levererade snabbt de övriga 5, och Dennis hade liten åsikt om att andra hundar också kan få hämta, och då åker man nedåt i prislistan.


Härliga Happy och Helén (6-kullen) startade dubbelt ökl och fick också med sig 2 excellent hem. Mkt bra gjort ! Stort grattis till er.

Henrik och jag var på Sv Elitmästerkapet och Pippi fick med sig ett Excellent och blev slutligen 3:a ! Hexi fick ett VG, då hon strulade till det lite på markeringarna, vi blev slutligen 8:a, och känner oss nöjda med det.

Det är så roligt för det ramlar in meddelanden från norr till söder från valpköpare som är så nöjda med sina hundar, och det är alltid så roligt.

Hexi började löpa i helgen, så det blev ingen start på Brahetrolleborg för oss detta år, men vi åker med och hejar på Henrik med Pippi, Veronica med Kungen, Wilma med Frank och Mirjam med Rosa. Kul ska vi ha !!

Återkommer strax med flera resultat, för nu är det många som är på prov, WT osv. Dessutom ska jag lägga ut lite kursdatum, så håll utkik.


Senaste inlägg

Visa alla

Semester

Ny Valp ?

Nu planeras för fullt !!! Se mer under fliken "Valpar"

Comments


bottom of page