top of page
Sök
  • Skribentens bildKicki Pilenås

Det går bra nuSicken kvinna hon är !! och såå bra hon gör med sina fina Willowridgare <3 Stort GRATTIS till ytterligare en Champion (vår 10:de om jag räknat rätt) SEJ(j)CH Willowridge Five Peak !! Så fantastiskt bra ! Gunilla började också vägen mot toppen med sin Stick (W.7.Stick) genom att bärga ett excellent i nkl. Njut nu av framgångarna och hoppas hösten bjuder på fina upplevelser2 hundar från 6-kullen har också visat på fina resultat. (W.6.Ten) Sixten med Ewa Odenmark och min egna Hexi (W.6.4.Fun) har startat Ökl -A och skött sig så bra så de belönats med excellent :) STORT Grattis Ewa, det är inte helt enkelt att nå detta mål.

Allt ska vara på plats med stadig, uppmärksam, tyst, styrbar, bra vilthantering, koncentrerad och tåla att många andra hundar jobbar vid sidan mm mm. Jag är verkligen supernöjd med resultatet och Hexis arbete den dagen. Vi fick vara med i stort ett hela dagen, och mycket väntan blev det, men hon är ljuvlig att ha vid sidan. Lugn och fin <3


Iom det tragiska ödet för Tetra så fick Hexi ta över tidigare, men hon gör det med bravur. Jag uppskattar hennes egenskaper mer och mer, och vi har mycket roligt tillsammans. Sen midsommar och framåt har hon tagit rejäla kliv uppåt i utvecklingen, och jag ser verkligen ljust på framtida tävlingar, prov och jakter. Har börjat fundera på ytterligare en kull valpar på denna fina tik, men återkommer om det :)

Jag har iaf helt bestämt att ta en sista kull valpar på fantastiska Caxa, så nu ska det börja letas hane !!

Senaste inlägg

Visa alla

SUCCÈ

Comments


bottom of page