top of page
Sök
  • Skribentens bildKicki Pilenås

Deca !! Vilken liten stjärna


Som vi tycker om denna lilla stjärna ! Hon gör mig glad varje dag (påminner sååå om Tetra) och har en attityd av - Javisst, inga problem !

Med den attityden kommer man långt :D och så tänkte hon uppenbarligen på årets unghundsderby ! Högt gräs, kraftig vind och senare under dagen rikligt med regn, men inget stoppade hennes framfart. Henrik och Deca var i startgrupp nr 2 och medan vi väntade så trillade det in några resultat, det radades upp massa 0:or, och vi förstod att det här skulle inte bli så enkelt.


Deca tyckte dock inte det var konstigt alls, började med 20+20 och vi bara häpnade :D en liten miss på ruta 3, där hon måste missbedömt nedslagsplats resulterade i 15 och sen gick hon vidare med 18+20 = 93 poäng !! WOW det resulterade i en hedrande 6:e placering av 99 st startande och vi är förstås oerhört glada. Ffa är vi nöjda med hur hon tacklade dagen, lugn men mycket alert och uppmärksam, verkar trygg i sinnet <3 det enda tråkiga i allt är att där inte finns fler syskon. Carmals Paradise och Searover Sky Sack resulterade i bara en lite Deca, men så bra det blev.

Vi firade tillsammans med Thorsvigänget på kvällen, stort Grattis även till dem med fina resultat. Ffa till Sara som så fint knep 3:dje platsen. Grattis även till övriga placerade ! Hon var verkligen i chock vinnaren Susanne Barnell med duktiga Mandylike hunden, och höll ett fint tal.

Vill förstås tacka domare, provledning, markägare, ALLA funktionärer, sponsoransvarig (otroligt fina och många priser) och alla ni som gjorde dagarna till succé.


WT med Pippi och Hexi dagen efter blev inte riktigt som vi tänkt oss. Pippi var verkligen inte i form som hon brukar och fick 2 0:or. Hexi gjorde några riktigt fina rutor, och innan sista rutan hoppades jag på pallplats, men av någon outgrundlig anledning fann hon inte dummyn ?? lång markering som hon såg, rakt ut och jag hann tänka att denna spikar hon nu ! sen kändes det som en evighet där hon letade i området gång på gång, och både jag och domaren stod som ? fick förstås kalla in till slut !! så kan det gå, vi är snart påt igen !

Nu önskar vi er alla en riktigt TREVLIG MIDSOMMAR, så får vi se sen vad som händer !

Senaste inlägg

Visa alla

Semester

Ny Valp ?

Nu planeras för fullt !!! Se mer under fliken "Valpar"

Comments


bottom of page