top of page
Sök

Caxa ska få valpar !

Uppdaterat: 17 feb. 2020


Äntligen ! Nu är det konstaterat, Caxa ska få valpar :) Har dragit ut på att göra ultraljud, vet inte riktigt varför, men tror att jag inte ville veta om det var tomt, utan ville fortsätta hoppas. Hon har dock visat alla symtom med illamående, lite mer förnäm mm. Ultraljudet vi gjorde i veckan var mest för en av veterinärerna tycke det var roligt att prova ultraljudsapparaten, Caxa är redan så tjock så vi hade egentligen inte behövt. Vi såg minst 3 små krumelurer, men jag tror på fler, ska röntga nästa vecka för att veta lite mer. det är lyx att jobba hos veterinär.


Bolt blir mer och mer hemmastadd hos oss, och fungerar förstås fint ihop med alla flickorna. Han är en cool typ, som tar det mesta med ro, är med mig på jobbet ibland så han får socialisera sig lite och inte bara vara skogsmulle. Ligger lugnt i sin bur, och är med på promenader där han får träffa på allt möjligt. Här hemma måste jag erkänna att han blir en del bortskämd, med lite soffhäng och dy. men vi missade ju en del de första 6 månaderna som nu ska tas igen.


Sex st ur Tetra-Earl - kullen är nu röntgade. Än så länge 2 A, 1 B, 1 C (som sak röntgas om) och 2 st som vi inte fått svar på än, alla ed ua. Ser lovande ut tycker jag :)


Väntar fortsatt på att Tetra ska börja löpa, och få date med Frank, vill att hon börjar NU, men sånt styr man verkligen inte över, och väl är väl det.


Planerat in en "sexträff" ;) i april, och kennelläger i början av juli. Är alltid lika kul att träffa alla duktiga ekipage, och se hur hundarna utvecklas.

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page