top of page
Sök
  • Skribentens bildKicki Pilenås

Vår

Äntligen är våren här !! en helt underbar tid med så mycket förhoppning.

Vår är en mycket intensiv tid när man sysslar med kursverksamhet, då ska alla damma av sina pälsklingar och komma i form inför säsong. Het fantastiskt är det att jag kan få vara del i detta. La ut tider som var möjliga, och oj vad fort det blev fullt. Har startat upp ett gäng individer, och detta år har vi försökt ställa oss frågor innan säsong, som vi förhoppningsvis har svar på framåt sommaren :)

Jag tränar mina egna 2, Bolt och Hexi för att vara redo för deras säsong. Blandade framgångar kan jag tycka, och 2 helt olika individer, så det gäller att hålla tungan rätt i mun när jag byter hund. Tycker mycket om dem båda, men vi får se hur det går.

Denna helgen tar vi lite semester från allt, och vill passa på att tacka ALLA hundvakter <3

Senaste inlägg

Visa alla

SUCCÈ

Comments


bottom of page