top of page
Sök
  • Skribentens bildKicki Pilenås

7 st 1:a pris på 1 vecka

Ja nu går det väldigt bra för kenneln. Under två helger så fick vi 7 st nya 1:a pris att glädjas åt. Förra helgens framgångar skrev jag om, och denna helgen har fortsatt i samma tecken.

Malin Nelson med Vilse (SE SPCH LD STARTKLASS SPH I&II&III W.5.Seasons) och Helén Dahlqvist med Sansa (W.5.Senses) fick med sig varsin från ekl i Falun. Detta var Sansas 3:dje, så även hon är nära ett CH nu. Stort Grattis till er båda.

Lasse Hedman med Wilma (W.6.Genes Moorman) fick 1:a pris ökl, och jag har sagt det förut, men den kullen (Tetra-Earl) är något extra. Ser fram emot att följa dem.

Åsa Ranung med Mossa (Searover Busy Mossa) var på kkl på lördagen, och fick 1:a pris, skulle gratulera till detta här tänkte jag, men hann inte innan Åsa hörde av sig och berättade att hon börjat löpa under söndagen. Ops, vi räknade med detta i januari -22, så nu blev det lite bråttom. Ögonlyst ua har vi hunnit med, men några dna tester är också på gång. Pappa Purdey har hunnit med samma sak, men vi ska nog hinna få några svar innan parning. Spännande !!

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page