Sök
  • Kicki Pilenås

Nästa gång ....


Försökte samla vuxenpoäng genom att stanna hemma från Tullgarn nu när vi har flyttat och det finns massor att göra här hemma, nästa gång ska jag tänka annorlunda !!! Det som är här hemma är kvar till en annan dag, men roliga tävlingar som Agria Cup på Tullgarn de växer inte på träd, så nästa gång ska vi absolut åka.

Förstod på alla att det var ett fantastiskt arrangemang och mycket trevligt på alla sätt.

Vill förstås börja med att gratulera Helene och Sansa som vågade prova så svåra uppgifter med så fint resultat. Bravo

Birgitta, Marie, Eva M, Katarina och Theresia var där i olika konstellationer av lag och alla visade fram Willowridge på ett fint sätt. Jag är oerhört tacksam för er allihopa.

Fina vännen Chatrine Med Milton (Sea-Croft Dark Lord) kom på en otroligt bra 4:de plats på söndagens individuella tävling, och det är sannerligen ngt att lyfta på hatten för .

Nu ser vi fram emot 2 helger av tävlingar. Först ut är AFL och det ska förstås bli så otroligt kul att träffa alla, tävla, umgås och på alla sätt ha en kul helge, där vi dessutom tillsammans samlar pengar till något bra. Helgen efter åker vi till Orsa och Pippi ska få visa att hon kan markera ;)

Obs: Har lagt ut ny kurs, men den är strax full.


Senaste inlägg

Visa alla

Tai löper

Då löper hon W.Four Roses "Tai" och nu hoppas vi att hon gillar sin tilltänkte partner. Spännande väntan nu !!

Inställt

Corona tider = inställt. Vi skulle haft träff för 7-kullen nästa helg, men liksom så mycket annat så blev den inställd. Smittan sprider sig värre än någonsin, och man funderar på när det är dags för n

Producerad av 

logotypeResurs 5@4x.png