Sök
  • Kicki Pilenås

Nästa gång ....


Försökte samla vuxenpoäng genom att stanna hemma från Tullgarn nu när vi har flyttat och det finns massor att göra här hemma, nästa gång ska jag tänka annorlunda !!! Det som är här hemma är kvar till en annan dag, men roliga tävlingar som Agria Cup på Tullgarn de växer inte på träd, så nästa gång ska vi absolut åka.

Förstod på alla att det var ett fantastiskt arrangemang och mycket trevligt på alla sätt.

Vill förstås börja med att gratulera Helene och Sansa som vågade prova så svåra uppgifter med så fint resultat. Bravo

Birgitta, Marie, Eva M, Katarina och Theresia var där i olika konstellationer av lag och alla visade fram Willowridge på ett fint sätt. Jag är oerhört tacksam för er allihopa.

Fina vännen Chatrine Med Milton (Sea-Croft Dark Lord) kom på en otroligt bra 4:de plats på söndagens individuella tävling, och det är sannerligen ngt att lyfta på hatten för .

Nu ser vi fram emot 2 helger av tävlingar. Först ut är AFL och det ska förstås bli så otroligt kul att träffa alla, tävla, umgås och på alla sätt ha en kul helge, där vi dessutom tillsammans samlar pengar till något bra. Helgen efter åker vi till Orsa och Pippi ska få visa att hon kan markera ;)

Obs: Har lagt ut ny kurs, men den är strax full.


Senaste inlägg

Visa alla

Så kan det gå

2 st A-prov var vi anmälda till. Så började hon löpa, så det första kunde vi inte deltaga på. Såg mycket fram emot det andra, och förberedde oss så gott vi kunde. Att JAG skulle klanta till det för os

Inga valpar till Jul

Tyvärr blir det inga valpar Pippi - Ajrån. Blev ingen riktig parning trots ihärdiga försök. Vi gör ett nytt försök på nästa löp som troligtvis inträffar feb-mars. Valpar till sommaren istället :)

Producerad av 

logotypeResurs 5@4x.png