Sök
  • Kicki Pilenås

Aplungsåsen


Nu har vi bott drygt 1 månad i vårt nya hem, och tankar och idéer sprutar om hur det ska bli. Har haft kurser i alla dess former, och jag tror det kommer bli absolut toppen, och bara bättre och bättre.

Det är förstås massor med lådor och fortsatt rörigt överallt, men det får ta lite tid.

Får stadigt lite rapporter från 6-kullen och allt verkar vara bara bra med dem alla. Lilla Hexi är högt älskad av mig, och hon är precis som jag önskar i denna ålder. Absolut cool och trygg i alla situationer <3

Eddie och Fivel VANN EKL wt arrangerat av SSRK västra i slutet av april med fantastiska 91 poäng. Stort stort Grattis

Malin och Vilse fortsätter jaga SM-poäng och vi håller tummarna förstås.

Vår Carmals hund "Pippi" är röntgad med finaste resultaten, och Henrik tränar vidare mot unghundsderbyt och starter i nkl.

Nu i maj ser vi fram emot att själva få gå lite kurs, och träna egna hundar inför bl.a AFL, men många privatkurser är bokade på Aplungsåsen.


Senaste inlägg

Visa alla

Så kan det gå

2 st A-prov var vi anmälda till. Så började hon löpa, så det första kunde vi inte deltaga på. Såg mycket fram emot det andra, och förberedde oss så gott vi kunde. Att JAG skulle klanta till det för os

Inga valpar till Jul

Tyvärr blir det inga valpar Pippi - Ajrån. Blev ingen riktig parning trots ihärdiga försök. Vi gör ett nytt försök på nästa löp som troligtvis inträffar feb-mars. Valpar till sommaren istället :)

Producerad av 

logotypeResurs 5@4x.png