Sök
  • Kicki Pilenås

Denna Caxa Alltså !!! Sicken diamant ❤


Satte mig på morgonen och bläddrade i "Taxen " och fann trevlig läsning på Värmlands lokalklubbs sida 👍 Har sagt det förr, hon är verkligen helt fantastisk ! Bästa drevhunden av 17 st här i Värmland,  inte så illa 😁 Hoppas hoppas verkligen att vi får en avkomma under våren. 

Mari Nälse'n har skrivit en fin artikel om jakten som kulturarv till tidningen ATL och det var ju kul att hon följde med mig och Jörgen Norrblom under en jakt i höstas. 

Idag åker sista valpen från Tetra, men lilla Hexi blir kvar 💖


Senaste inlägg

Visa alla

7 st 1:a pris på 1 vecka

Ja nu går det väldigt bra för kenneln. Under två helger så fick vi 7 st nya 1:a pris att glädjas åt. Förra helgens framgångar skrev jag om, och denna helgen har fortsatt i samma tecken. Malin Nelson m