Sök
  • Kicki Pilenås

Valpar till Nyår


Nästa vecka skulle jag tro att någon av veterinärerna vill träna på ultraljudet och titta efter i Tetras mage om där är några små liv, men egentligen behövs det inte då jag kan säga till 99 % att hon är dräktig. Hon visar alla tecken <3

Vi vet vad vi ska göra på nyår :)

En annan sak som är fantastisk är att vi köpt gård. Fina Sätter (där jag redan haft många kurser och även något b-prov) har vi fått köpa och flyttar dit under våren. Planer finns och mera kurser på hemmaplan kommer det bli, håll utkik här på hemsidan.


Senaste inlägg

Visa alla

Tai löper

Då löper hon W.Four Roses "Tai" och nu hoppas vi att hon gillar sin tilltänkte partner. Spännande väntan nu !!

Inställt

Corona tider = inställt. Vi skulle haft träff för 7-kullen nästa helg, men liksom så mycket annat så blev den inställd. Smittan sprider sig värre än någonsin, och man funderar på när det är dags för n

Producerad av 

logotypeResurs 5@4x.png