Sök
  • Kicki Pilenås

Valpar till Nyår


Nästa vecka skulle jag tro att någon av veterinärerna vill träna på ultraljudet och titta efter i Tetras mage om där är några små liv, men egentligen behövs det inte då jag kan säga till 99 % att hon är dräktig. Hon visar alla tecken <3

Vi vet vad vi ska göra på nyår :)

En annan sak som är fantastisk är att vi köpt gård. Fina Sätter (där jag redan haft många kurser och även något b-prov) har vi fått köpa och flyttar dit under våren. Planer finns och mera kurser på hemmaplan kommer det bli, håll utkik här på hemsidan.


Senaste inlägg

Visa alla

Inga labradorvalpar vår -21

Det är med sorg i hjärtat som jag måste meddela ALLA som väntat Pippi-Brave valpar att det inte blir några. Trots fin kärlek mellan de båda så finns där inget att finna på ultraljudet :( Nu väntar vi

Platser kvar

Det finns några platser kvar på a-provs kurserna. Jätteroligt sätt att träna hund, så missa inte detta. Fotgåendetillfällena är slut för denna gång, blev väldigt uppskattat och jag var imponerad över

Valpar i vår

Nu vågar vi hoppas på valpar i vår :) Pippi träffade och uppskattade sin partner för 14 dagar sen, och i skrivande stund är Caxa och hälsar på sin kille och meddelanden har nått mig att parningar utfö

Producerad av 

logotypeResurs 5@4x.png