Sök
  • Kicki Pilenås

Valpar till Nyår


Nästa vecka skulle jag tro att någon av veterinärerna vill träna på ultraljudet och titta efter i Tetras mage om där är några små liv, men egentligen behövs det inte då jag kan säga till 99 % att hon är dräktig. Hon visar alla tecken <3

Vi vet vad vi ska göra på nyår :)

En annan sak som är fantastisk är att vi köpt gård. Fina Sätter (där jag redan haft många kurser och även något b-prov) har vi fått köpa och flyttar dit under våren. Planer finns och mera kurser på hemmaplan kommer det bli, håll utkik här på hemsidan.


Senaste inlägg

Visa alla

Så kan det gå

2 st A-prov var vi anmälda till. Så började hon löpa, så det första kunde vi inte deltaga på. Såg mycket fram emot det andra, och förberedde oss så gott vi kunde. Att JAG skulle klanta till det för os

Inga valpar till Jul

Tyvärr blir det inga valpar Pippi - Ajrån. Blev ingen riktig parning trots ihärdiga försök. Vi gör ett nytt försök på nästa löp som troligtvis inträffar feb-mars. Valpar till sommaren istället :)

Producerad av 

logotypeResurs 5@4x.png