Sök
  • Kicki Pilenås

Bästa


Varit några bra veckor 👍Tetra och jag knep 1:a pris ökl samt kkl med några dagars mellanrum 😁 Jag har fått dömt några A-prov, varit apportör på några fina jakter och haft 2 helt fantastiska dagar med bästa Guy och fina vänner ❤ Ibland är livet enkelt och underbart 😄🌞


Senaste inlägg

Visa alla

Så kan det gå

2 st A-prov var vi anmälda till. Så började hon löpa, så det första kunde vi inte deltaga på. Såg mycket fram emot det andra, och förberedde oss så gott vi kunde. Att JAG skulle klanta till det för os

Inga valpar till Jul

Tyvärr blir det inga valpar Pippi - Ajrån. Blev ingen riktig parning trots ihärdiga försök. Vi gör ett nytt försök på nästa löp som troligtvis inträffar feb-mars. Valpar till sommaren istället :)

Producerad av 

logotypeResurs 5@4x.png